Design your roadmap

Design your roadmap

168.00

Syyskuu 2017 18.00-20.00

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Löydä suunta merkitykselliseen elämään. Tutkitun tiedon avulla ajattelusi laajenee ja työvihkon harjoituksien avulla pääset avaamaan omaa tarkoitustasi. -SOLD OUT

 

 

BOOK

Book

SOLD OUT

Nykyajan haasteena on, että nopeasti muuttuvassa, loputtomien mahdollisuuksien ja epävarmuuksien maailmassa emme osaa tai ehdi valita aidosti merkityksellistä suuntaa elämällemme. Oman tarkoituksen sisäistäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on.  Kurssin päätteeksi sinulla on selkeämpi kuva omista mahdollisuuksistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Potentiaalillesi ei ole olemassa kattoa, jos et sitä itse itsellesi aseta.

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT?

  • Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.
  • Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi.
  • Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.
  • Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ?

Kurssi koostuu neljästä kahden tunnin tapaamisesta syyskuussa 2017.

6.9 Miten löydät suunnan merkitykselliseen elämään? Ensimmäisellä kerralla syvennymme tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää?  

13.9 Mitkä ovat supervoimasi? Toisen tapaamiskerran tavoite on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla. 

20.9 Mitä haluaisit muuttaa maailmassasi? Kolmannella kerralla paneudumme omien arvojen kartoittamiseen, oman intohimon löytämiseen ja onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen.

27.9 Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää. On juhlien aika! 

Tapaamiskertojen välissä pääset viemään oppimaasi käytäntöön työvihkon harjoitusten avulla. Kotitehtäviin on hyvä varata noin tunti viikoittain. Lisäksi saat lukuvinkkejä syventääksesi opittua.

Kurssin ohjaajana toimii Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen. Rosa on saanut oppinsa alalle New Yorkissa. Rosa on loputtoman kiinnostunut siitä mikä saa ihmisen kurkottamaan parhaimpaansa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa ihmisiä tunnistamaan ja karistamaan pois itselleen asettamiaan rajoja, ja siten hyödyntämään täydemmin omaa potentiaaliaan.