Design your roadmap with baby

Design your roadmap with baby

198.00

Marraskuu 2017 10.00-12.00

Fleuriste / Uudenmaankatu 13

Lapsen saaminen muuttaa monella tavalla elämää eikä paluu vanhaan työelämään välttämättä tunnu enää mielekkäältä. Kurssin aikana keskitymme sinuun; avaamme supervoimiasi ja sitä missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

BOOK

Quantity:
Book

Vauvan myötä elämä mullistuu monella tavalla. Monet kokevat arvomaailman menevän uusiksi eikä paluu vanhaan työelämään välttämättä tunnu enää mielekkäältä. Mieleen nousee myös kysymyksiä siitä kuka olen äidin tai isän roolin takana.

Oman tarkoituksen sisäistäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Kurssin päätteeksi sinulla on selkeämpi kuva omista mahdollisuuksistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Potentiaalillesi ei ole olemassa kattoa, jos et sitä itse itsellesi aseta.

KENELLE?

Kurssi on suunnattu pienten lasten vanhemmille, jotka kartoittavat suuntaansa uudessa elämäntilanteessa.

MITÄ SAAT?

  • Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.
  • Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi.
  • Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.
  • Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.
  • 4 x herkullinen Nizza aamupala (Café crème*, croissant ja hilloa, jogurtti & granula &marjoja, päivän mehua).

MILLOIN JA MITÄ?

Kurssi koostuu neljästä kahden tunnin tapaamisesta aamupalan äärellä, Fleuriste Uudenmaankatu 13. Kurssihintaan sisältyy herkullinen aamupala. Sylivauvat ovat tervetulleita mukaan. 

 3.11 10.00-12.00 Miten löydät suunnan merkitykselliseen elämään? Ensimmäisellä kerralla syvennymme tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää?  

10.11 10.00-12.00 Mitkä ovat supervoimasi? Toisen tapaamiskerran tavoite on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla. 

17.11 10.00-12.00 Mitä haluaisit muuttaa maailmassasi? Kolmannella kerralla paneudumme omien arvojen kartoittamiseen, oman intohimon löytämiseen ja onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen.

24.11 10.00-12.00 Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää. On juhlien aika! 

Tapaamiskertojen välissä pääset viemään oppimaasi käytäntöön työvihkon harjoitusten avulla. Kotitehtäviin on hyvä varata noin puoli tuntia viikoittain. Lisäksi saat lukuvinkkejä syventääksesi opittua.

Kurssin ohjaajana toimii Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen. Rosa on saanut oppinsa alalle New Yorkissa. Rosa on loputtoman kiinnostunut siitä mikä saa ihmisen kurkottamaan parhaimpaansa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa ihmisiä tunnistamaan ja karistamaan pois itselleen asettamiaan rajoja, ja siten hyödyntämään täydemmin omaa potentiaaliaan. 

Early Bird -liput 198€ (norm. 228€) myynnissä 19.10 saakka.