Design your roadmap Weekend

Design your roadmap Weekend

158.00

18.11-19.11.2017 

Soko Hotel Torni / Tampere

Hello Tampere! Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Löydä suunta merkitykselliseen elämään. Pilotsin suosittu kurssikokonaisuus järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereella.

 

 

BOOK

Quantity:
Book

Nykyajan haasteena on, että nopeasti muuttuvassa, loputtomien mahdollisuuksien ja epävarmuuksien maailmassa emme osaa tai ehdi valita aidosti merkityksellistä suuntaa elämällemme. Oman tarkoituksen sisäistäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on.  Kurssin päätteeksi sinulla on selkeämpi kuva omista mahdollisuuksistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Potentiaalillesi ei ole olemassa kattoa, jos et sitä itse itsellesi aseta.

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT?

  • Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.
  • Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi.
  • Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.
  • Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ?

18.11-19.11.2017 viikonloppukurssi Tampereella, Sokos Hotelli Torni. Pieni ennakkotehtävä virittää sinut kurssin tunnelmaan. Työvihkon avulla pääset palaamaan oppimaasi viikonlopun jälkeenkin. Lisäksi saat lukuvinkkejä syventääksesi opittua.

AIKATAULU:

Lauantai 18.11

10.00-12.00 Miten löydät suunnan merkitykselliseen elämään? Kurssi aloitetaan syventymällä tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää?  

12.00-13.00 Lounastauko. 

13.00-15.00 Mitkä ovat supervoimasi? Tavoitteena on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla. 

Sunnuntai 19.11

10.00-12.00 Mitä haluaisit muuttaa maailmassasi? Aamu aloitetaan paneutumalla omien arvojen kartoittamiseen, onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen sekä rohkeuden löytämiseen.

12.00-13.00 Lounastauko.

13.00-15.00 Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää.

Kurssin ohjaajana toimii Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen. Rosa on saanut oppinsa alalle New Yorkissa. Rosa on loputtoman kiinnostunut siitä mikä saa ihmisen kurkottamaan parhaimpaansa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa ihmisiä tunnistamaan ja karistamaan pois itselleen asettamiaan rajoja, ja siten hyödyntämään täydemmin omaa potentiaaliaan. 

Kurssilta saatua palautetta:

"Jonkinlainen omalta elämältä eksyminen on saanut valmennuksien aikana uudenlaista suuntaa. Herätellyt merkityksellisemmän elämän tavoitteluun, intohimoisemman matkareitin valintaan, ja entistä positiivisemman minäkuvan ja asenteen vahvistamiseen. kiitos voimaannuttavista eväistä elämän matkalle."

"Hieno kurssi, kiitos! Joka kerta kurssin jälkeen sellainen olo, että minä pystyn ja minä pärjään. Voimaa antava kurssi. Omien vahvuuksien tiedostaminen erittäin tärkeää ja niiden työstäminen alkaa tästä eteenpäin."

Early Bird -liput 158€ myynnissä 1.11 saakka (norm. 178€)