Taitava mieli

Taitava mieli

55.00

10.2.2018 10.00-12.30

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Mielen hyvinvointi on kuin mikä tahansa taito: voit kehittää ja vahvistaa sitä aktiivisesti harjoittelemalla. Kurssilla saat runsaasti tutkittua tietoa ja toimivia käytännön työkaluja, joiden avulla opit kohentamaan arjessa jaksamistasi ja läheisiä ihmissuhteitasi.

BOOK

Quantity:
Book

Selätä stressi – Taitava mieli hyvinvoinnin lähteenä. 

Hyvinvointiin panostaminen on usein paljon vaivattomampaa ja motivoivampaa kuin pitkään kehittyneen stressin ja stressiperäisten sairauksien hoitaminen. Jokainen tietää, kuinka helposti huolet, negatiivisuus ja liiallinen kriittisyys ottavat vallan. Kun tulet tietoisemmaksi ajatuksista, mielen toimintatavoista ja kehollisista menetelmistä, voit oppia säätelemään stressireaktiotasi ja edistämään omaa hyvinvointiasi.

Mielen hyvinvointi on kuin mikä tahansa taito: voit kehittää ja vahvistaa sitä aktiivisesti harjoittelemalla. Kurssilla saat runsaasti tutkittua tietoa ja toimivia käytännön työkaluja, joiden avulla opit kohentamaan oman mielesi hyvinvointia ja sitä kautta arjessa jaksamistasi ja läheisiä ihmissuhteitasi.

Kurssin ohjaajana toimii sertifioitu urheilupsykologi ja suoritusvalmentaja Anna Andersen. Hän yhdistelee valmennuksissaan perinteistä psyykkistä valmennusta ja uudempia kolmannen aallon terapioita, kuten tietoisuustaitoa, hyväksymis- ja omistautumisterapiaa ja myötätuntosuuntaista terapiaa, sekä neurotieteitä.

Hinta sisältää kevyen aamupalan.

Annan kurssilta saatua palautetta:

"Jäi lämmin, positiivinen tunne ja todella voimaantunut olo: en ole yksin ajatusteni kanssa vaan muillakin on näitä haasteita. Ihana aamupäivä. Sain energiaa ja virtaa koko kevääseen ja työkaluja loppuelämään. Jatkan harjoituksia ja mindfulnesia."

"Paljon positiivisia ajatuksia. Erinomainen luennoitsija - valoisa, positiivinen ja inspiroiva! Jäi hyvä olo."