Kirkasta tavoitteesi

Kirkasta tavoitteesi

65.00

7.4.2018 10:00–14:00

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Haluatko saada enemmän aikaan ja viedä omia tärkeitä tavoitteitasi eteenpäin?Aikaansaamisen taidot tehostavat ajankäyttöä ja synnyttävät mielihyvää ja energiaa. Asioiden etenemisen myötä itseluottamus kasvaa ja innostus tekemiseen lisääntyy.

 

BOOK

Quantity:
BOOK

Tavoitteellisuus on yksi itsensä johtamisen perustaidoista. Itsensä johtamisen taidot ovat tarpeen myös nykyajan työelämässä, koska meiltä kaikilta edellytetään yhä enemmän itsenäistä suunnittelua ja oman työskentelyn ohjaamista.

KENELLE? 

Tuntuuko alkuun pääseminen joskus ylivoimaiselta? Onko selkeiden tavoitteiden asettaminen vaikeaa? Miten saada aika riittämään kaikkiin tärkeisiin asioihin? Kuinka saada asioita aikaan niin työssä kuin vapaa-ajalla? Jos painit näiden kysymysten äärellä niin valmennus on suunnattu sinulle. Valmennus sopii hyödynnettäväksi sekä työn, että vapaa-ajan tavoitteen kirkastamiseen ja työstämiseen. 

MITÄ SAAT?

  • Saat tutkimustietoa tavoitteellisuudesta ja uusia tapoja ajatella.
  • Opit asettamaan selkeän ja juuri sinua inspiroivan tavoitteen.
  • Työstät toimintasuunnitelman omaan tavoitteeseesi pääsemiseksi.
  • Löydät keinoja, jotka tukevat sinua matkallasi tavoitteeseen.

MILLOIN JA MITÄ?

Lauantaina 7.4. klo 10-14 kirkastat tavoitteesi ja teet toimintasuunnitelman.

Valmennuksessa tutustutaan positiivisen psykologian tutkimukseen tavoitteista, ja harjoitellaan taitavaa tavoitteen asettamista. Valmennuksellisten harjoitteiden avulla jokainen työstää oman toimintasuunnitelman, jonka avulla tavoitteeseen eteneminen on helppoa. Pohdimme myös, miten tavoitteellisuus asettuu osaksi arkea ja miten voit tukea sitä päivittäin.

Valmentajana toimii psykologi, psykoterapeutti, kouluttaja, tietokirjailija, LCF-life coach Satu Pihlaja, jonka valmennuksellinen tietokirja ”Aikaansaamisen taika - näin johdat itseäsi” julkaistaan 14.3.2018

* Hintaan sisältyy herkullinen välipala (maukas sämpylä, kahvia/teetä, mehua, pieni makea)