Power of no

Power of no

65.00

26.5.2018 10.00-14.00

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Miten oppia asettamaan rajat? Kurssilla opit toimivaa kommunikointia, jotta muut eivät kävele ylitsesi ja saat sen, mitä haluat. Voit olla rakastava ja lämmin persoona ja oppia sanomaan ei. Tarvitset vain harjoitusta!

BOOK

BOOK

Omat rajat ja taitava kommunikointi.

Kiltteys ja avuliaisuus ovat arvostettavia ominaisuuksia, mutta liiallinen kiltteys ja omien rajojen puute aiheuttavat erilaisia haasteita elämässä. Kurssilla opit toimivaa kommunikointia, jotta muut eivät kävele ylitsesi ja saat sen, mitä haluat. Voit olla rakastava ja lämmin persoona ja oppia sanomaan ei. Tarvitset vain harjoitusta!

Omien rajojen vetäminen ja niistä kommunikointi on tärkeää, jotta tarpeemme ja toiveemme tulevat kuulluiksi. Monet meistä haluavat miellyttää muita. Kun sanomme kyllä halutessamme sanoa ei, tunnemme itsemme helposti stressaantuneeksi ja ylikuormittuneeksi. Sopivien rajojen puute on myös usein työuupumuksen taustalla.

KENELLE?

Tuntuuko sinusta, että muut hyödyntävät kiltteyttäsi? Huomaatko tekeväsi asioita, mitä et oikeasti haluaisi tehdä tai olevasi tilanteissa, missä et haluaisi olla? Tunnetko herkästi syyllisyyttä, jos kieltäydyt? Pelkäätkö loukkaavasi muita, jos teet niin kuin itse haluat tehdä? 

MITÄ SAAT?

  • Opit milloin, miksi ja kuinka sanoa ei. 
  • Opit uusia tapoja ajatella, kommunikoida ja asettaa terveitä rajoja muille. 
  • Löydät suoran, rehellisen ja kunnioittavan tavan puolustaa oikeuksiasi kunnioittamalla samalla muiden oikeuksia. 
  • Opit ymmärtämään liialliseen kiltteyteen vaikuttavia taustatekijöitä.
  • Teemme erilaisia harjoituksia, joiden parissa voit jatkaa harjoittelua kurssin jälkeenkin.

MILLOIN?

26.5 klo.10.00-14.00, Pilots Helsinki.

Kouluttajana psykologi Eva Kemppainen. Eva työskentelee yksityisenä psykologina Pariisissa. Viime aikoina hän ollut erityisen kiinnostunut positiivisesta psykologiasta, josta hän on tehnyt täydennyskoulutusta. 

Hintaan sisältyy herkullinen brunssi.