Design your roadmap

Design your roadmap

168.00

Tammi- ja helmikuu 2018 18:00–20:00

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla? Löydä suunta merkitykselliseen elämään. Tutkitun tiedon avulla ajattelusi laajenee ja työvihkon harjoituksien avulla pääset avaamaan tarkoitustasi. 

 

BOOK

BOOK

Yksi elämän ja onnellisuuden peruspilareista on tunne siitä, että voimme toteuttaa itseämme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Tarkoitus on aktiivinen tapa vaikuttaa maailmaan omien supervoimien; vahvuuksien, intohimojen, arvojen ja taitojen avulla. Kurssin päätteksi sinulla on selkeämpi kuva omista supervoimistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. 

KENELLE?

Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT?

* Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla.

* Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi.

* Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi.

* Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ?

Kurssi koostuu neljästä kahden tunnin tapaamisesta tammi-helmikuussa 2018:

18.1 MITEN LÖYDÄT SUUNNAN MERKITYKSELLISEEN ELÄMÄÄN? Ensimmäisellä kerralla syvennymme tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää? 

25.1 MITKÄ OVAT SUPERVOIMASI? Toisen tapaamiskerran tavoite on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla. 

1.2 MITÄ HALUAISIT MUUTTAA MAAILMASSASI? Kolmannella kerralla paneudumme omien arvojen kartoittamiseen, oman intohimon löytämiseen ja onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen.

8.2 MISSÄ JA MITEN VOIT TOTEUTTAA ITSEÄSI PARHAALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA? Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää. On juhlien aika! 

Tapaamiskertojen välissä pääset viemään oppimaasi käytäntöön työvihkon harjoitusten avulla. Kotitehtäviin on hyvä varata noin tunti viikoittain. Lisäksi saat lukuvinkkejä syventääksesi opittua.

Kurssin ohjaajana toimii Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen.

Kurssilta saatua palautetta:

"Jonkinlainen omalta elämältä eksyminen on saanut valmennuksien aikana uudenlaista suuntaa. Herätellyt merkityksellisemmän elämän tavoitteluun, intohimoisemman matkareitin valintaan, ja entistä positiivisemman minäkuvan ja asenteen vahvistamiseen. kiitos voimaannuttavista eväistä elämän matkalle."

"Hieno kurssi, kiitos! Joka kerta kurssin jälkeen sellainen olo, että minä pystyn ja minä pärjään. Voimaa antava kurssi. Omien vahvuuksien tiedostaminen erittäin tärkeää ja niiden työstäminen alkaa tästä eteenpäin."