Design your roadmap -verkkokurssi

Design your roadmap -verkkokurssi

88.00

18.5.2018

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Design your roadmap -kurssi on myyty useita kertoja loppuun Helsingissä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun sinulla on mahdollisuus osallistua kurssille siellä, missä oletkin.

BOOK

Quantity:
BOOK

Design your roadmap -verkkokurssi

Nykyajan haasteena on, että nopeasti muuttuvassa, loputtomien mahdollisuuksien ja epävarmuuksien maailmassa emme osaa tai ehdi valita aidosti merkityksellistä suuntaa elämällemme. Tarkoituksen löytäminen aloitetaan tutustumalla omaan aitoon itseen sekä siihen, mitä annettavaa sinulla on. Tarkoitus on aktiivinen tapa vaikuttaa maailmaan omien supervoimien; vahvuuksien, intohimojen, arvojen ja taitojen avulla. Verkkokurssin päätteksi sinulla on selkeämpi kuva omista supervoimistasi sekä siitä, missä ja miten voit toteuttaa itseäsi parhaalla mahdollisella tavalla. 

KENELLE? 
Kurssi on suunnattu siirtymävaiheessa elävälle ja uutta uraa tai suuntaa etsivälle sekä jokaiselle, joka haluaa lentää yhä korkeammalle.

MITÄ SAAT? 
- Saat uutta tietoa ja ajattelusi laajenee positiivisen psykologian tiedon ja tutkimuksen avulla. 
- Saat työvihkon, jonka avulla pääset avaamaan ainutlaatuista tarkoitustasi. 
- Löydät omat supervoimasi: vahvuutesi, intohimosi, arvosi ja taitosi. 
- Inspiroidut, löydät itsestäsi uusia puolia ja pääset osaksi innostavaa Pilots-yhteisöä.

MILLOIN JA MITÄ? 

Viiden viikon verkkokurssi alkaa 18.5.2018. Kurssi koostuu 16 videosta, lukuisista harjoituksista, artikkeleista, keskusteluista sekä Facebook live -tapahtumasta, jolloin sinun on mahdollisuus kysyä kysymyksiä. Voit toteuttaa kurssin sinulle sopivassa aikataulussa. Uudet materiaalit tulevat joka perjantai, mutta voit käydä ne läpi juuri silloin, kun sinulla on hyvä hetki.

Kurssi pohjautuu positiiviseen psykologiaan ja uusimpaan tutkimustietoon.
 

VIIKKO 1. TERVETULOA DESIGN YOUR ROADMAP -KURSSILLE!
Ensimmäisellä viikolla tutustumme kurssin sisältöön, toisiimme ja positiiviseen psykologiaan.

VIIKKO 2. MITEN LÖYDÄT SUUNNAN MERKITYKSELLISEEN ELÄMÄÄN ? 
Toisella viikolla syvennymme tarkoitukseen: mitä tarkoituksen löytäminen merkitsee ja miksi se on tärkeää? 

VIIKKO 3. MITKÄ OVAT SUPERVOIMASI? 
Tällä viikolla tavoitteena on selkeyttää voimavarojasi ja vahvuuksiasi, jotta opit käyttämään niitä uudella tavalla. 

VIIKKO 4. MITKÄ OVAT SUPERVOIMASI? 
Jatkamme supervoimien parissa. Paneudumme omien arvojen kartoittamiseen, oman intohimon löytämiseen ja onnellisuutta ja hyvinvointia lisäävien asioiden tunnistamiseen.

VIIKKO 5. MISSÄ JA MITEN VOIT TOTEUTTAA ITSEÄSI PARHAALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA? 
Lopuksi määrittelet sisäisen tarkoituksesi, joka toimii ohjaavana kompassina koko elämässäsi. Otat ensimmäiset konkreettiset askeleet kohti uutta suuntaa ja täydempää elämää.

Kurssin ohjaaja Rosa Nenonen on Pilots Helsingin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja. Rosa haluaa auttaa ihmisiä avaamaan ja kehittämään ajatteluaan, rikkomaan itselleen asettamiaan rajoja ja siten kurkottamaan parhaimpaansa.

Design your roadmap -kurssi on myyty useita kertoja loppuun Helsingissä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun sinulla on mahdollisuus osallistua kurssille siellä, missä oletkin.

Kurssilta saatua palautetta:

“Jotenkin kaikki se, mikä oli ajan kytenyt sisälläni uskalsi tulla ulos. vihdoin näin selvästi sen, mitä halusin, mikä oli minulle tärkeää ja ennen kaikkea sen, minkä puolesta uskallan ottaa riskejä. sain silmittömän paljon rohkeutta toteuttaa itseäni.Olen tehnyt elämäni aikana varmaan satoja ammatti- ja uravalinta testejä, eikä mikään ole koskaan tuottanut realistista tulosta. Pilotsin kurssi antoi mahdollisuuden pysähtyä ja neljän sain sellaisia vastauksia, jotka selkeyttivät sen, kuka minä olen.” -Kriselda Mustonen

“Kurssi oli han loistava ajatusten herättelijä! “Ohjattu pohdiskelu” oli juuri se mitä kaipasin ja ota en olisi saanut tehtyä omin avuin. MITÄ MINÄ HALUAN - liian iso kysymys mietittäväksi sellaisenaan, mutta paloitellut aihepiirit ja yksityiskohtaiset kysymykset toivat asian huomattavasti helpommin lähestyttäväksi.”

"Jonkinlainen omalta elämältä eksyminen on saanut valmennuksien aikana uudenlaista suuntaa. Herätellyt merkityksellisemmän elämän tavoitteluun, intohimoisemman matkareitin valintaan, ja entistä positiivisemman minäkuvan ja asenteen vahvistamiseen. kiitos voimaannuttavista eväistä elämän matkalle."

"Hieno kurssi, kiitos! Joka kerta kurssin jälkeen sellainen olo, että minä pystyn ja minä pärjään. Voimaa antava kurssi. Omien vahvuuksien tiedostaminen erittäin tärkeää ja niiden työstäminen alkaa tästä eteenpäin.”

Pilottikurssi vain 88€ (normaalisti 128€). Lunasta paikkasi täältä.