Mieli menestyksen tiellä

Mieli menestyksen tiellä

38.00

2.10.2018 18.00-20.00

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Miten saavuttaa merkityksellisiä asioita? Miten vahvistaa intohimoa ja periksiantamattomuutta pitkän ajan tavoitteita kohtaan? Valmennuksessa opit tunnistamaan ja muuttamaan mielenlaatusi.

BOOK

Quantity:
BOOK

Miten saavuttaa merkityksellisiä asioita? Miten vahvistaa intohimoa ja periksiantamattomuutta pitkän ajan tavoitteita kohtaan? 

Olemme omaksuneet elämämme aikana käsityksen itsestämme, vahvuuksistamme ja voimavaroistamme. Mielikuvalla itsestämme ei välttämättä kuitenkaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Mihin voisitkaan päästä ja millaisena elämäsi avautuisi, jos antaisit itsellesi mahdollisuuden?

Professori Carol Dweckin mukaan omaamamme mielenlaatu on parempi ennustaja tulevaisuuden saavutuksille kuin älykkyysosamäärä. Jo lapsena omaksuttu asenne vaikuttaa merkittävästi tuleviin  saavutuksiin: saavuttaako arvostamiaan asioita? Asenne muuttaa suhtautumista tavoitteisiin, muokkaa sitä, minkä näkee menestyksenä, ja muuttaa vaikeuksien ja vaivannäön merkityksen. 

Mielenlaadut ovat vain uskomuksia ja halutessamme voimme muokata niitä. Valmennuksessa opit tunnistamaan sekä muuttamaan mielenlaatusi. Oikealla mielenlaadulla karistat pois itsellesi asettamiasi rajoja, uskallat tarttua haasteisiin, jotka olisivat aiemmin tuntuneet ylivoimaisilta, ja siten hyödynnät paremmin potentiaaliasi.

Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa yksilöitä ja organisaatioita kurkottamaan parhaimpaansa.

Rosan kurssilta saatua paleutetta:

“Inspiroiva ja innostava aihe, joka oli kuitenkin sidottu tieteeseen - eli uskottavauutta löytyi. Ensin korkealentoiselta aiheelta tuntunut asia esitettiin maanläheisesti, joka teki asian helposti lähestyttäväksi.”

“Erittäin inspiroiva. Keskustelunomainen tyyli toimi hyvin. Miellyttävä, helposti lähestyttävä. Ihanan intohimoinen.”