Mieli menestyksen tiellä

Mieli menestyksen tiellä

0.00

KEVÄT 2018

Pilots Helsinki / Korkeavuorenkatu 2

Valmennuksessa opit tunnistamaan sekä muuttamaan mielenlaatusi. Oikealla mielenlaadulla karistat pois itsellesi asettamiasi rajoja, ja siten hyödynnät paremmin potentiaaliasi, josta hyvinvointi ja tyytyväisyys elämään kumpuavat. 

 

BOOK

BOOK

Olemme omaksuneet elämämme aikana käsityksen itsestämme, vahvuuksistamme ja voimavaroistamme. Mielikuvalla itsestämme ei välttämättä kuitenkaan ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. Mihin voisitkaan päästä ja millaisena elämäsi avautuisi, jos antaisit itsellesi mahdollisuuden?

Professori Carol Dweckin mukaan omaamamme mielenlaatu on parempi ennustaja tulevaisuuden saavutuksille kuin älykkyysosamäärä. Oikealla mielenlaadulla karistat pois itsellesi asettamiasi rajoja, ja siten hyödynnät paremmin potentiaaliasi, josta hyvinvointi ja tyytyväisyys elämään kumpuavat.

Valmennuksessa opit tunnistamaan sekä muuttamaan mielenlaatusi. Kasvun mielenlaadulla elämästä tulee kevyempää ja palkitsevampaa suorittamisen sijaan. Uskallat tarttua haasteisiin, jotka olisivat aiemmin tuntuneet ylivoimaisilta, ja siten opit lentämään yhä korkeammalle omilla siivilläsi.

Pilotsin perustaja ja positiivisen psykologian harjoittaja Rosa Nenonen on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa. Hän haluaa jakaa tutkittua tietoa hyvinvoinnista sekä auttaa yksilöitä ja organisaatioita kurkottamaan parhaimpaansa.

Rosan kurssilta saatua paleutetta:

“Inspiroiva ja innostava aihe, joka oli kuitenkin sidottu tieteeseen - eli uskottavauutta löytyi. Ensin korkealentoiselta aiheelta tuntunut asia esitettiin maanläheisesti, joka teki asian helposti lähestyttäväksi.”

“Erittäin inspiroiva. Keskustelunomainen tyyli toimi hyvin. Miellyttävä, helposti lähestyttävä. Ihanan intohimoinen.”

PÄIVÄMÄÄRÄ VAHVISTUU PIAN TÄMÄN KURSSIN OSALTA. OLE MEIHIN YHTEYDESSÄ, JOS OLET KIINNOSTUNUT KURSSISTA.